måndag 30 maj 2011

Göteborgsresan

I fredags hämtade vi Johan efter jobbet och åkte till Göteborg. Vi bodde på Hotell Liseberg Heden så det var verkligen mitt i stan. Vi passade på att äta middag ute på restaurang. Nu får man leta efter en som ser barnvänlig ut och vi hittade en med god mat och trevlig personal.

Sen var det dags för mig och Tilda att åka till operan. Där fick vi njuta av en superbra föreställning med Astrid Lindgren-sånger. Medverkande var operakören, operaorkestern och operabaletten, även en barnkör och solister från operan. Kul att det var en så professionell föreställning som var gjord för barn. Tilda tyckte det var jättebra och roligast var att Karlsson på taket krockade med en vägg. Vi hade bra platser som ni ser på fotot nedan. Föreställningen var bara i helgen annars hade jag rekommenderat alla föräldrar att ta med sig sina barn.

 På lördagen skulle vi åkt till Slottsskogen men vädret tillät inte uteaktiviteter. Istället blev det ett besök på Nordstan och lite shopping. Nedan är det kort från hotellrummet och lunchen på McDonalds.

En mysig helg som var ett skönt avbrott i vardagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar